Op1 gemist? Wel of geen excuses slavernijverleden: dit blijkt uit opiniepeiling

Op1 gemist? Wel of geen excuses slavernijverleden: dit blijkt uit opiniepeiling

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Wel of geen excuses <em>slavernijverleden</em>: dit blijkt uit opiniepeiling Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In Op1 wordt gepraat over het slavernijverleden. Moet Nederland nu wel of geen excuses aanbieden voor het slavernijverleden? Opiniepeiler Gijs Rademaker deelt de cijfers. Ongeveer een kwart wil dat graag, maar zo'n procent van die mensen heeft zelf een Surinaamse of Antiliaanse achtergrond. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wel of geen excuses slavernijverleden: dit blijkt uit opiniepeiling

In Op1 wordt gepraat over het slavernijverleden. Moet Nederland nu wel of geen excuses aanbieden voor het slavernijverleden? Opiniepeiler Gijs Rademaker deelt de cijfers. Ongeveer een kwart wil dat graag, maar zo'n procent van die mensen heeft zelf een Surinaamse of Antiliaanse achtergrond.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV