Op1 gemist? Dit zijn de toekomstplannen van Elon Musk

Op1 gemist? Dit zijn de toekomstplannen van Elon Musk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Dit zijn de toekomstplannen van <em>Elon Musk</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In Op1 wordt gepraat over Elon Musk. De Tesla-oprichter is één van de rijkste mensen ter wereld. Volgens tech-expert Ben van der Burg is Musk briljant. ''Hij gaat helemaal de diepte in,'' vertelt hij. ''Hij gelooft zo in zijn idee, zo sterk. Hij kan ook overtuigen.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Dit zijn de toekomstplannen van Elon Musk

In Op1 wordt gepraat over Elon Musk. De Tesla-oprichter is één van de rijkste mensen ter wereld. Volgens tech-expert Ben van der Burg is Musk briljant. ''Hij gaat helemaal de diepte in,'' vertelt hij. ''Hij gelooft zo in zijn idee, zo sterk. Hij kan ook overtuigen.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Dit zijn de toekomstplannen van Elon Musk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV