Goedemorgen Nederland: Zorgpersoneel overspoeld met uitgestelde operaties

Goedemorgen Nederland: Zorgpersoneel overspoeld met uitgestelde operaties

Genieten van een rustige vakantie zit er voor veel zorgpersoneel niet in. Nu de coronavleugels van ziekenhuizen leeglopen, staat artsen en verpleegkundigen een nieuwe klus te wachten. Ze moeten de operaties en behandelingen uitvoeren waar ze tijdens de coronadrukte niet aan toe zijn gekomen.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Zorgpersoneel overspoeld met uitgestelde operaties Genieten van een rustige vakantie zit er voor veel zorgpersoneel niet in. Nu de coronavleugels van ziekenhuizen leeglopen, staat artsen en verpleegkundigen een nieuwe klus te wachten. Ze moeten de operaties en behandelingen uitvoeren waar ze tijdens de coronadrukte niet aan toe zijn gekomen. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: Turkije trekt zich terug uit Verdrag van Istanbul Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Energierekening stijgt met honderden euro's Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: Zorgpersoneel overspoeld met uitgestelde operaties


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Zorgpersoneel overspoeld met uitgestelde operaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier