Epke Zonderland in Humberto: "Lichaam protesteert tegen Olympische Spelen"

Epke Zonderland in Humberto: "Lichaam protesteert tegen Olympische Spelen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 1 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Epke Zonderland in <em>Humberto:</em> &quot;Lichaam protesteert tegen Olympische Spelen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 1 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Epke Zonderland is nog niet klaar voor de Olympische Spelen en hij weet ook niet of dit nog gaat komen. Hij heeft het gevoel alsof zijn lichaam protesteert na alle jaren van inspanning. Als hij meedoet moet hij het hebben van zijn ervaring en niet van zijn fitheid, vertelt de turner. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Epke Zonderland in Humberto: "Lichaam protesteert tegen Olympische Spelen"

Epke Zonderland is nog niet klaar voor de Olympische Spelen en hij weet ook niet of dit nog gaat komen. Hij heeft het gevoel alsof zijn lichaam protesteert na alle jaren van inspanning. Als hij meedoet moet hij het hebben van zijn ervaring en niet van zijn fitheid, vertelt de turner.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Epke Zonderland in Humberto: "Lichaam protesteert tegen Olympische Spelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV