Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Oostenrijk: Max Verstappen eerste

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Oostenrijk: Max Verstappen eerste

Kan Max Verstappen zijn voorsprong in het WK-klassement dit weekend nóg verder uitbreiden? Voor de tweede week op rij wordt er geracet op de Red Bull Ring in Oostenrijk en in de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Oostenrijk was Max Verstappen meteen de snelste.

Lees verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 1</em> Formule 1 GP van Oostenrijk: <em>Max Verstappen</em> eerste Kan Max Verstappen zijn voorsprong in het WK-klassement dit weekend nóg verder uitbreiden? Voor de tweede week op rij wordt er geracet op de Red Bull Ring in Oostenrijk en in de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Oostenrijk was Max Verstappen meteen de snelste. Lees verder onder de video. Ferrari uitstekendDit weekend wordt er weer meer publiek toegelaten in Oostenrijk en dat betekent dat we weer kunnen genieten van een Oranje zee op de tribunes. Nederlandse raceliefhebbers zijn namelijk weer massaal naar Oostenrijk afgereisd om Verstappen in actie te zien. In de eerste vrije training vielen ook de uitstekende prestaties van Ferrari-coureurs Charles Leclerc en Carlos Sainz op; zij completeerden het podium. Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Oostenrijk hierboven. Bekijk ook Formule 1: Max Verstappen wint de GP Stiermarken Oostenrijk, Hamilton wordt tweede Bekijk deze video » Grappige video: Max Verstappen was 3 toen Fernando Alonso debuteerde in Formule 1 Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Oostenrijk: Max Verstappen eerste

Ferrari uitstekend
Dit weekend wordt er weer meer publiek toegelaten in Oostenrijk en dat betekent dat we weer kunnen genieten van een Oranje zee op de tribunes. Nederlandse raceliefhebbers zijn namelijk weer massaal naar Oostenrijk afgereisd om Verstappen in actie te zien. In de eerste vrije training vielen ook de uitstekende prestaties van Ferrari-coureurs Charles Leclerc en Carlos Sainz op; zij completeerden het podium.

Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Oostenrijk hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Oostenrijk: Max Verstappen eerste of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier