Video: maakt B-Brave binnenkort een comeback?

Video: maakt B-Brave binnenkort een comeback?

Video: maakt <em>B-Brave</em> binnenkort een comeback? Kaj van der Voort, tot 2017 lid van de boyband B-Brave, werkt hard aan zijn solocarrière. Vandaag lanceert de zanger zijn nieuwe single Eindeloos. Maar is het niet ook tijd geworden voor een comeback van de boyband? In deze video van De Telegraaf reageert Kaj zelf. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Zien: Topdrukte bij coronateststraten voor zomervakantie Bekijk deze video » Video: fans Max Verstappen uren in de rij voor PCR-test Bekijk deze video » Video: gratis tampons en maandverband in Rotterdam voor minder welgestelde gezinnen Bekijk deze video »
Show :
Video: maakt B-Brave binnenkort een comeback?

Kaj van der Voort, tot 2017 lid van de boyband B-Brave, werkt hard aan zijn solocarrière. Vandaag lanceert de zanger zijn nieuwe single Eindeloos. Maar is het niet ook tijd geworden voor een comeback van de boyband? In deze video van De Telegraaf reageert Kaj zelf.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: maakt B-Brave binnenkort een comeback? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV