RTL Boulevard: zo reageerde Paul de Leeuw op vervanger Eddy Zoëy bij Ranking The Stars

RTL Boulevard: zo reageerde Paul de Leeuw op vervanger Eddy Zoëy bij Ranking The Stars

Paul de Leeuw wordt bij Ranking The Stars vervangen door Eddy Zoëy. Dat maakte RTL vandaag bekend.

<em>RTL Boulevard</em>: zo reageerde Paul de Leeuw op vervanger Eddy Zoëy bij <em>Ranking The Stars</em> Paul de Leeuw wordt bij Ranking The Stars vervangen door Eddy Zoëy. Dat maakte RTL vandaag bekend. Ranking The Stars is al jaren een succesformule voor eerst NPO en later RTL5. Presentator Paul de Leeuw leek onlosmakelijk verbonden met het programma, maar toch moet hij plaatsmaken voor een nieuwe presentator. En dat is Eddy Zoëy. Maar hoe reageerde Paul de Leeuw op zijn vervanger? RTL Boulevard weet het. Ranking The Stars is dit najaar te zien bij RTL5. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Show :
RTL Boulevard: zo reageerde Paul de Leeuw op vervanger Eddy Zoëy bij Ranking The Stars

Ranking The Stars is al jaren een succesformule voor eerst NPO en later RTL5. Presentator Paul de Leeuw leek onlosmakelijk verbonden met het programma, maar toch moet hij plaatsmaken voor een nieuwe presentator. En dat is Eddy Zoëy. Maar hoe reageerde Paul de Leeuw op zijn vervanger? RTL Boulevard weet het.

Ranking The Stars is dit najaar te zien bij RTL5. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: zo reageerde Paul de Leeuw op vervanger Eddy Zoëy bij Ranking The Stars of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier