Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending Arnout Hauben duikt deze week in het mysterieuze verleden van de La Maddalena-archipel en Sardinië. Enige bewonerArnout verkent deze week de La Maddalena-archipel, ten noorden van het Italiaanse eiland Sardinië. Hij maakt op Budelli kennis met de enige bewoner van het eiland: de 81 jaar oude Mauro. WortelsOp Sardinië zelf aat Arnout op zoek naar de prehistorische wortels van het eiland en komt hij terecht in een 'Blue zone': een plaats waar de mensen uitzonderlijk oud worden. Video: rapper Josylvio weer vrijgelaten door politie Curaçao Bekijk deze video » Love Island: Geruchten over Job's vriendin in Nederland hakken erin Bekijk deze video » Video: Jaimie Vaes over Ibiza-ruzie met Lil' Kleine Bekijk deze video »
Uitzending :
Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Arnout Hauben duikt deze week in het mysterieuze verleden van de La Maddalena-archipel en Sardinië.

Enige bewoner
Arnout verkent deze week de La Maddalena-archipel, ten noorden van het Italiaanse eiland Sardinië. Hij maakt op Budelli kennis met de enige bewoner van het eiland: de 81 jaar oude Mauro.

Wortels
Op Sardinië zelf aat Arnout op zoek naar de prehistorische wortels van het eiland en komt hij terecht in een 'Blue zone': een plaats waar de mensen uitzonderlijk oud worden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dwars door de Middellandse Zee

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier