NOS Explainer: de dominante deltavariant uitgelegd (video)

NOS Explainer: de dominante deltavariant uitgelegd (video)

<em>NOS Explainer</em>: de dominante <em>deltavariant</em> uitgelegd (video) Bijna alles is weer van het slot, we kunnen weer op stap. Maar: de deltavariant gooit in andere landen roet in het eten. Kan deze variant ook in Nederland problemen opleveren? NOS Explainer onderzocht het en maakte bovenstaande video. Epidemioloog Alma Tostmann van de Radboud Universiteit heeft aan de video meegewerkt. Bekijk de video van NOS Explainer hierboven. Bekijk ook Bijzondere beelden: zo bijzonder is sneeuw in april Bekijk deze video » NOS Explainer: waar kunnen we naartoe op vakantie deze zomer? Bekijk deze video » Zien: dit is waarom je nu zo'n last hebt van hooikoorts Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Explainer: de dominante deltavariant uitgelegd (video)

Bijna alles is weer van het slot, we kunnen weer op stap. Maar: de deltavariant gooit in andere landen roet in het eten. Kan deze variant ook in Nederland problemen opleveren? NOS Explainer onderzocht het en maakte bovenstaande video. Epidemioloog Alma Tostmann van de Radboud Universiteit heeft aan de video meegewerkt.

Bekijk de video van NOS Explainer hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Explainer: de dominante deltavariant uitgelegd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV