Video: kinderen 'redden' leraren van overstroming

Video: kinderen 'redden' leraren van overstroming

Kinderen in Dordrecht hebben de afgelopen tijd geleerd hoe je iemand uit een overstroming kunt redden. Nu testen de kinderen hun kennis voor het eerst in de praktijk en waren de leraren aan de beurt als proefkonijnen. Dit alles hoort bij een speciaal lesprogramma.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: <em>kinderen</em> 'redden' leraren van <em>overstroming</em> Kinderen in Dordrecht hebben de afgelopen tijd geleerd hoe je iemand uit een overstroming kunt redden. Nu testen de kinderen hun kennis voor het eerst in de praktijk en waren de leraren aan de beurt als proefkonijnen. Dit alles hoort bij een speciaal lesprogramma. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook NOS Jeugdjournaal: Geert Wilders houdt spreekbeurt over vrijheid voor kinderen Bekijk deze video » NOS Jeugdjournaal: meesters en juffen kunnen nu een sneltest krijgen Bekijk deze video » Video: volgend schooljaar enorme klassen door lerarentekort Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: kinderen 'redden' leraren van overstroming


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: kinderen 'redden' leraren van overstroming of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier