Bekijk de trailer: Car Masters derde seizoen 4 augustus op Netflix

Bekijk de trailer: Car Masters derde seizoen 4 augustus op Netflix

De gekste designs, de mooiste motoren en de duurste exemplaren, je ziet ze allemaal voorbijkomen tijdens het nieuwe seizoen van Car Masters. In de Gotham Garage worden er naar de gekste ideeën geluisterd van klanten die na de deal diep in de buidel moeten tasten voor een vet ontwerp. Ook in het derde seizoen van de serie zal dat niet anders zijn, deze staat in augustus op Netlix.

Bekijk de trailer van Car Masters hieronder. Car Masters seizoen 3 is vanaf 4 augustus te zien op Netflix.

Bekijk de trailer: <em>Car Masters</em> derde seizoen 4 augustus op Netflix De gekste designs, de mooiste motoren en de duurste exemplaren, je ziet ze allemaal voorbijkomen tijdens het nieuwe seizoen van Car Masters. In de Gotham Garage worden er naar de gekste ideeën geluisterd van klanten die na de deal diep in de buidel moeten tasten voor een vet ontwerp. Ook in het derde seizoen van de serie zal dat niet anders zijn, deze staat in augustus op Netlix. Bekijk de trailer van Car Masters hieronder. Car Masters seizoen 3 is vanaf 4 augustus te zien op Netflix. Bekijk ook Bekijk trailer Space Jam A New Legacy: vanaf 14 juli in de bioscoop Bekijk deze video » Monica Geuze in tranen om moederschap: "Er ligt veel druk op m'n schouders" (Like Monica) Bekijk deze video » Bekijk trailer Don't Breathe 2: vanaf 19 augustus te zien in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer: Car Masters derde seizoen 4 augustus op Netflix


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer: Car Masters derde seizoen 4 augustus op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV