Marcel van Roosmalen sloopt KNVB: "Het lot ligt in handen van Heracles Almelo"

Marcel van Roosmalen sloopt KNVB: "Het lot ligt in handen van Heracles Almelo"

Uiteraard heeft columnist Marcel van Roosmalen zijn mening wel weer klaar als het gaat om de KNVB en het ontslag van Frank de Boer. Dit keer moet Heracles het ontgelden.

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel van Roosmalen</em> sloopt KNVB: &quot;Het lot ligt in handen van <em>Heracles Almelo</em>&quot; Uiteraard heeft columnist Marcel van Roosmalen zijn mening wel weer klaar als het gaat om de KNVB en het ontslag van Frank de Boer. Dit keer moet Heracles het ontgelden. Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Heracles Almelo"Het is allemaal de schuld van Tom Egberts. Hij heeft ons in slaap gebracht met de liefde voor Heracles Almelo. Heracles Almelo is als een allesbedekkend groen slijm." Bekijk de volledige column hierboven. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Heracles Almelo
"Het is allemaal de schuld van Tom Egberts. Hij heeft ons in slaap gebracht met de liefde voor Heracles Almelo. Heracles Almelo is als een allesbedekkend groen slijm." Bekijk de volledige column hierboven.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marcel van Roosmalen sloopt KNVB: "Het lot ligt in handen van Heracles Almelo" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV