Trailer: Bloed, zweet & tranen zondag te zien bij NPO 3

Trailer: Bloed, zweet & tranen zondag te zien bij NPO 3

Na de musical kwam er ook een film over het bewogen leven van André Hazes. Martijn Fischer kruipt in Bloed, zweet & tranen in de huid van de volkszanger.
We zien de drie belangrijke fases in Hazes’ leven: zijn jeugd in de jaren ‘60, de jaren ’80 en zijn doorbraak en begin ‘00 zijn laatste levensjaar. Een innemend en oprecht maar ook humoristisch verhaal over zijn leven. Bekijk de trailer van Bloed, zweet & tranen hieronder.

Bloed, zweet & tranen is zondag 4 juli om 20:20 uur te zien bij NPO 3. Je kunt Bloed, zweet & tranen streamen via ondermeer Videoland en Netflix.

Trailer: <em>Bloed, zweet &amp; tranen</em> zondag te zien bij NPO 3 Na de musical kwam er ook een film over het bewogen leven van André Hazes. Martijn Fischer kruipt in Bloed, zweet & tranen in de huid van de volkszanger.We zien de drie belangrijke fases in Hazes’ leven: zijn jeugd in de jaren ‘60, de jaren ’80 en zijn doorbraak en begin ‘00 zijn laatste levensjaar. Een innemend en oprecht maar ook humoristisch verhaal over zijn leven. Bekijk de trailer van Bloed, zweet & tranen hieronder. Bloed, zweet & tranen is zondag 4 juli om 20:20 uur te zien bij NPO 3. Je kunt Bloed, zweet & tranen streamen via ondermeer Videoland en Netflix. Bekijk ook Video: André Hazes en Sarah van Soelen hebben het gezellig in de auto Bekijk deze video » Zien: André Hazes en Sarah van Soelen dansen op Grease Lightning Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Bloed, zweet & tranen zondag te zien bij NPO 3


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Bloed, zweet & tranen zondag te zien bij NPO 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV