Trailer: The Hurricane Heist zondag te zien bij RTL 7

Trailer: The Hurricane Heist zondag te zien bij RTL 7

Een groep jonge hackers bedenkt een meesterlijk plan om 600 miljoen dollar te stelen van een financiële instelling, en deze heist valt precies samen met de grootste orkaan ooit geregistreerd in de VS. De stad is al geëvacueerd en alleen meteoroloog Will, zijn broer Toby en bewaakster Casey zijn nog over in de verlaten stad. Samen moeten ze niet alleen de orkaan zien te overleven, maar er ook voor zorgen dat de gehaaide dieven er niet met de roof van de eeuw vandoor gaan. Bekijk de trailer van The Hurricane Heist hieronder.

The Hurricane Heist is zondag 4 juli om 22:09 uur te zien bij RTL 7. Je kunt The Hurricane Heist streamen via ondermeer Videoland en Netflix.

Trailer: <em>The Hurricane Heist</em> zondag te zien bij RTL 7 Een groep jonge hackers bedenkt een meesterlijk plan om 600 miljoen dollar te stelen van een financiële instelling, en deze heist valt precies samen met de grootste orkaan ooit geregistreerd in de VS. De stad is al geëvacueerd en alleen meteoroloog Will, zijn broer Toby en bewaakster Casey zijn nog over in de verlaten stad. Samen moeten ze niet alleen de orkaan zien te overleven, maar er ook voor zorgen dat de gehaaide dieven er niet met de roof van de eeuw vandoor gaan. Bekijk de trailer van The Hurricane Heist hieronder. The Hurricane Heist is zondag 4 juli om 22:09 uur te zien bij RTL 7. Je kunt The Hurricane Heist streamen via ondermeer Videoland en Netflix. Bekijk ook Bekijk de trailer: Car Masters derde seizoen 4 augustus op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer: Top Secret UFO Projects: Declassified 3 augustus op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: The Hurricane Heist zondag te zien bij RTL 7


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: The Hurricane Heist zondag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV