Bijzondere beelden: Gaslek in Golf van Mexico zorgt voor grote brand op zee

Bijzondere beelden: Gaslek in Golf van Mexico zorgt voor grote brand op zee

In de Golf van Mexico heeft dit weekend een grote brand gewoed bij een boorplatform op zee. De brand zou volgens de oliemaatschappij veroorzaakt zijn door een breuk in een ondergrondse pijpleiding. De vlammen kwamen hoog boven de golven uit en zorgden voor spectaculaire beelden. De brand aan het wateroppervlak was na vijf uur geblust.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere beelden: Gaslek in Golf van <em>Mexico</em> zorgt voor grote <em>brand</em> op zee In de Golf van Mexico heeft dit weekend een grote brand gewoed bij een boorplatform op zee. De brand zou volgens de oliemaatschappij veroorzaakt zijn door een breuk in een ondergrondse pijpleiding. De vlammen kwamen hoog boven de golven uit en zorgden voor spectaculaire beelden. De brand aan het wateroppervlak was na vijf uur geblust. Tekst gaat verder onder de video. Spectaculaire beeldenOp bovenstaande beelden is goed te zien hoe de vlammen boven de golven komen. De brand is op amper 400 meter van het boorplatform Ku-Charly, zo’n 100 kilometer voor de kust van Ciudad del Carmen in Mexico. Er vielen volgens de Mexicaanse nieuwsmedia geen gewonden. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Schip bij Golf van Mexico in problemen door storm Beta op zee: bekijk heftige beelden Bekijk deze video » Zien: eerste prototype Marksraket SpaceX succesvol geland Bekijk deze video »

Spectaculaire beelden
Op bovenstaande beelden is goed te zien hoe de vlammen boven de golven komen. De brand is op amper 400 meter van het boorplatform Ku-Charly, zo’n 100 kilometer voor de kust van Ciudad del Carmen in Mexico. Er vielen volgens de Mexicaanse nieuwsmedia geen gewonden.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Gaslek in Golf van Mexico zorgt voor grote brand op zee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier