Max Verstappen na afloop van GP Oostenrijk: "Ongelofelijk wat een snelheid"

Max Verstappen na afloop van GP Oostenrijk: "Ongelofelijk wat een snelheid"

Max Verstappen wint voor de vierde keer in zijn carrière de Grand Prix van Oostenrijk en versterkt daarmee zijn leiding in het algemeen klassement. De Nederlander vertrok vanaf poleposition en kwam geen enkel moment in de problemen. Door de overwinning vandaag heeft Verstappen de laatste drie races gewonnen en staat hij op 182 WK punten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Max Verstappen</em> na afloop van <em>GP Oostenrijk</em>: &quot;Ongelofelijk wat een snelheid&quot; Max Verstappen wint voor de vierde keer in zijn carrière de Grand Prix van Oostenrijk en versterkt daarmee zijn leiding in het algemeen klassement. De Nederlander vertrok vanaf poleposition en kwam geen enkel moment in de problemen. Door de overwinning vandaag heeft Verstappen de laatste drie races gewonnen en staat hij op 182 WK punten. Tekst gaat verder onder de video. Reactie VerstappenVerstappen zegt na race tegen Ziggo Sport dat hij de snelheid van vandaag bijna niet kon geloven: “Ik weet niet wat ik moet zeggen, ongelofelijk wat een snelheid vandaag.” Verstappen kwam vlak voor de finish nog naar binnen voor een pitstop, waarna hij de snelste ronde noteerde. Later bleek dat er een scheur in de band van Verstappen zat, de race had dus zomaar anders kunnen eindigen zonder die late pitstop. Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven. Bekijk ook Grote chaos op Max-camping Oostenrijk: "We hebben een paar rookbommen meegenomen" (video) Bekijk deze video » Formule 1: Samenvatting kwalificatie GP van Oostenrijk (2) 2021 Bekijk deze video » Formule 1: Herhaling start GP Oostenrijk 2021 Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen na afloop van GP Oostenrijk: "Ongelofelijk wat een snelheid"

Reactie Verstappen
Verstappen zegt na race tegen Ziggo Sport dat hij de snelheid van vandaag bijna niet kon geloven: “Ik weet niet wat ik moet zeggen, ongelofelijk wat een snelheid vandaag.” Verstappen kwam vlak voor de finish nog naar binnen voor een pitstop, waarna hij de snelste ronde noteerde. Later bleek dat er een scheur in de band van Verstappen zat, de race had dus zomaar anders kunnen eindigen zonder die late pitstop.

Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen na afloop van GP Oostenrijk: "Ongelofelijk wat een snelheid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier