Zien: Ben O'Connor wint negende etappe Tour de France, Tadej Pogacar breidt voorsprong uit

Zien: Ben O'Connor wint negende etappe Tour de France, Tadej Pogacar breidt voorsprong uit

De koude en regenachtige negende etappe van de Tour de France is gewonnen door de Australiër Ben O'Connor. De renner van AG2R bleef als laatste over van een groep van zes die honderd kilometer van de finish wegreden uit het peloton. Geletruidrager Tadej Pogacar heeft vandaag ook goede zaken gedaan, hij heeft zijn voorsprong in het algemeen klassement uitgebreid.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Ben O'Connor</em> wint negende etappe Tour de France, <em>Tadej Pogacar</em> breidt voorsprong uit De koude en regenachtige negende etappe van de Tour de France is gewonnen door de Australiër Ben O'Connor. De renner van AG2R bleef als laatste over van een groep van zes die honderd kilometer van de finish wegreden uit het peloton. Geletruidrager Tadej Pogacar heeft vandaag ook goede zaken gedaan, hij heeft zijn voorsprong in het algemeen klassement uitgebreid. Tekst gaat verder onder de video. Einde Van der PoelHet peloton vertrok vanochtend zonder Mathieu van der Poel, die eerder vandaag liet weten te stoppen met de Tour en volledig te focussen op de Olympische Spelen. Van der Poel is niet de enige verassende uitvaller, ook Jumbo-Visma kopman Primoz Roglic is gestopt met de tour. De Sloveen heeft te veel last van zijn eerder opgelopen verwondingen. Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven. Bekijk ook Live stream Tour de France etappe 9 (Cluses – Tignes) Bekijk deze video » Video: Bidon Mathieu van der Poel bezorgt jonge wielerfan dag van zijn leven Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Ben O'Connor wint negende etappe Tour de France, Tadej Pogacar breidt voorsprong uit

Einde Van der Poel
Het peloton vertrok vanochtend zonder Mathieu van der Poel, die eerder vandaag liet weten te stoppen met de Tour en volledig te focussen op de Olympische Spelen. Van der Poel is niet de enige verassende uitvaller, ook Jumbo-Visma kopman Primoz Roglic is gestopt met de tour. De Sloveen heeft te veel last van zijn eerder opgelopen verwondingen.

Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ben O'Connor wint negende etappe Tour de France, Tadej Pogacar breidt voorsprong uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier