Video: Gerard Joling spreekt duidelijke taal over comeback ‘Geer en Goor’

Video: Gerard Joling spreekt duidelijke taal over comeback ‘Geer en Goor’

Met de aanstaande fusie tussen Talpa en RTL komt er misschien weer een hereniging tussen het legendarische duo Gerard Joling en Gordon, beter bekend als ‘Geer en Goor’. Heel Nederland hoopt op een samenwerking, maar Gerard Joling heeft een duidelijk antwoord op dat verzoek.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Gerard Joling</em> spreekt duidelijke taal over <em>comeback</em> ‘Geer en Goor’ Met de aanstaande fusie tussen Talpa en RTL komt er misschien weer een hereniging tussen het legendarische duo Gerard Joling en Gordon, beter bekend als ‘Geer en Goor’. Heel Nederland hoopt op een samenwerking, maar Gerard Joling heeft een duidelijk antwoord op dat verzoek. Tekst gaat verder onder de video. Geer en Goor comebackEerder liet de 61-jarige Joling al weten dat hij niet staat de springen om de fusie van Talpa en RTL, volgens Gerard verschillen de twee mediaproducenten te veel van elkaar. Gerard Joling laat aan RTL Boulevard weten dat hij ‘voor geen geld’ meer gaat samenwerken met Gordon: “Mijn beweegreden is nooit geld geweest en op dit moment wil ik niet samenwerken met Gordon.” Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Gerard Joling spreekt duidelijke taal over comeback ‘Geer en Goor’

Geer en Goor comeback
Eerder liet de 61-jarige Joling al weten dat hij niet staat de springen om de fusie van Talpa en RTL, volgens Gerard verschillen de twee mediaproducenten te veel van elkaar. Gerard Joling laat aan RTL Boulevard weten dat hij ‘voor geen geld’ meer gaat samenwerken met Gordon: “Mijn beweegreden is nooit geld geweest en op dit moment wil ik niet samenwerken met Gordon.”

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Gerard Joling spreekt duidelijke taal over comeback ‘Geer en Goor’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier