Samenvatting Tour de France etappe 9: Ben O'Connor verrast iedereen

Samenvatting Tour de France etappe 9: Ben O'Connor verrast iedereen

De Australische renner Ben O'Connor heeft vriend en vijand verrast door op knappe wijze een ijskoude rit in de Tour de France te winnen.

Samenvatting <em>Tour de France</em> etappe 9: Ben O'Connor verrast iedereen De Australische renner Ben O'Connor heeft vriend en vijand verrast door op knappe wijze een ijskoude rit in de Tour de France te winnen. PogacarO'Connor leekt nog even de gele trui te pakken, maar dat liet Tadej Pogacar niet gebeuren. De Sloveen houdt de gele trui en neemt zelfs een beetje afstand. Bekijk de samenvatting van etappe 9 hierboven. Bekijk ook Video: Bidon Mathieu van der Poel bezorgt jonge wielerfan dag van zijn leven Bekijk deze video » Zien: Ben O'Connor wint negende etappe Tour de France, Tadej Pogacar breidt voorsprong uit Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Tour de France etappe 9: Ben O'Connor verrast iedereen

Pogacar
O'Connor leekt nog even de gele trui te pakken, maar dat liet Tadej Pogacar niet gebeuren. De Sloveen houdt de gele trui en neemt zelfs een beetje afstand.

Bekijk de samenvatting van etappe 9 hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Tour de France etappe 9: Ben O'Connor verrast iedereen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier