ZIEN: nieuwe bloedstollende Netflix-thriller Beckett met Tenet-acteur John David Washington

ZIEN: nieuwe bloedstollende Netflix-thriller Beckett met Tenet-acteur John David Washington

Streamingdienst Netflix heeft de eerste trailer van de film Beckett vrijgegeven. Een gloednieuwe actiefilm van opkomend talent Ferdinando Cito Filomarino (Call Me by Your Name), met John David Washington en Alicia Vikander in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van de film Beckett.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: nieuwe bloedstollende Netflix-thriller <em>Beckett</em> met <em>Tenet</em>-acteur John David Washington Streamingdienst Netflix heeft de eerste trailer van de film Beckett vrijgegeven. Een gloednieuwe actiefilm van opkomend talent Ferdinando Cito Filomarino (Call Me by Your Name), met John David Washington en Alicia Vikander in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van de film Beckett. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Helse vakantieHet verhaal volgt een jong stel, Beckett (John David Washington) en April (Alicia Vikander). Het koppel probeert te genieten van een prachtige vakantie in het zonnige Griekenland. Tijdens deze vakantie raken ze echter verstrikt in een web van gewelddadige samenzwering, met tragische gevolgen. Vanaf 13 augustus 2021 is de film Beckett te zien te zien op Netflix. Zien: Netflix komt met datingshow als The Masked Singer genaamd Sexy Beasts Bekijk deze video » Trailer: Blood Red Sky, vanaf 23 juli op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: nieuwe bloedstollende Netflix-thriller Beckett met Tenet-acteur John David Washington

Helse vakantie
Het verhaal volgt een jong stel, Beckett (John David Washington) en April (Alicia Vikander). Het koppel probeert te genieten van een prachtige vakantie in het zonnige Griekenland. Tijdens deze vakantie raken ze echter verstrikt in een web van gewelddadige samenzwering, met tragische gevolgen.

Vanaf 13 augustus 2021 is de film Beckett te zien te zien op Netflix.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: nieuwe bloedstollende Netflix-thriller Beckett met Tenet-acteur John David Washington of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier