Bekijk de trailer: Fear Street Part 2: 1978 vanaf 9 juli op Netflix

Bekijk de trailer: Fear Street Part 2: 1978 vanaf 9 juli op Netflix

Inmiddels is het tijd voor de tweede film van de Fear Street -trilogie. 2 juli kwam het eerste deel, wat zich afspeelde in 1994, al uit. Nu komt het tweede deel erachteraan, wat zich afspeelde in 1978. De zomervakantie is aangebroken en kamp Nightwing heeft haar deuren geopend. Deze zomer verandert echter in een nachtmerrie wanneer er iemand in Shadyside rondloopt met een drang om te doden.

Bekijk de video van Netflix hieronder. Fear Street Part 2: 1978 staat vanaf 9 juli op Netflix.

Bekijk de trailer: <em>Fear Street Part 2: 1978</em> vanaf 9 juli op Netflix Inmiddels is het tijd voor de tweede film van de Fear Street -trilogie. 2 juli kwam het eerste deel, wat zich afspeelde in 1994, al uit. Nu komt het tweede deel erachteraan, wat zich afspeelde in 1978. De zomervakantie is aangebroken en kamp Nightwing heeft haar deuren geopend. Deze zomer verandert echter in een nachtmerrie wanneer er iemand in Shadyside rondloopt met een drang om te doden. Bekijk de video van Netflix hieronder. Fear Street Part 2: 1978 staat vanaf 9 juli op Netflix. Bekijk ook Kijktip: Nolan-klassieker The Dark Knight zondag te zien bij Veronica (trailer) Bekijk deze video » Saskia Noort vertelt in RTL Boulevard over nieuwe thriller van 'De Eetclub' Bekijk deze video » Bekijk de trailer: filmtrilogie Fear Street vanaf 2 juli op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer: Fear Street Part 2: 1978 vanaf 9 juli op Netflix


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer: Fear Street Part 2: 1978 vanaf 9 juli op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier