Jurre's Date: Robin gebruikt anabolen en schaamt zich hier het meeste voor

Jurre's Date: Robin gebruikt anabolen en schaamt zich hier het meeste voor

Jurre is deze week op date met Robin, hij gebruikt anabolen. Robin was vroeger onzeker, hij wilde ook gespierd en groot zijn en mede daarom begon hij met het spuiten van anabolen. Het gebruik van anabolen heeft niet alleen voordelen voor Robin, zijn huid wordt er een stuk slechter van: "Ja daar schaam ik me best wel voor."

Bekijk de video van Spuiten en Slikken hieronder.

<em>Jurre's Date</em>: Robin gebruikt anabolen en schaamt zich hier het meeste voor Jurre is deze week op date met Robin, hij gebruikt anabolen. Robin was vroeger onzeker, hij wilde ook gespierd en groot zijn en mede daarom begon hij met het spuiten van anabolen. Het gebruik van anabolen heeft niet alleen voordelen voor Robin, zijn huid wordt er een stuk slechter van: "Ja daar schaam ik me best wel voor." Bekijk de video van Spuiten en Slikken hieronder. Bekijk ook Jurre’s Date: Sandy misbruikt door stiefvader en raakte zwanger Bekijk deze video » Jurre's Date: Lonne groeide op met verslaafde vader: "Heb hem nooit gezien als vader" Bekijk deze video » Zien: zo word je succesvol op OnlyFans (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Jurre's Date: Robin gebruikt anabolen en schaamt zich hier het meeste voor


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jurre's Date: Robin gebruikt anabolen en schaamt zich hier het meeste voor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV