Video: Lies Visschedijk wil geen vervolg van Soof: "Heb m'n punt gezet"

Video: Lies Visschedijk wil geen vervolg van Soof: "Heb m'n punt gezet"

Video: Lies Visschedijk wil geen vervolg van <em>Soof</em>: &quot;Heb m'n punt gezet&quot; Alweer acht jaar geleden maakte Nederland kennis met de klunzige kok Soof, gespeeld door Lies Visschedijk. Inmiddels zijn we twee films en twee series verder, maar er is meer. Vanaf september kunnen we in de bios genieten van Soof 3. Volgens de hoofdrolspelers is de koek dan ook wel op en stoppen ze ermee. Visschedijk zegt daarover in RTL Boulevard: "Ik heb mijn punt gezet." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Film :
Video: Lies Visschedijk wil geen vervolg van Soof: "Heb m'n punt gezet"

Alweer acht jaar geleden maakte Nederland kennis met de klunzige kok Soof, gespeeld door Lies Visschedijk. Inmiddels zijn we twee films en twee series verder, maar er is meer. Vanaf september kunnen we in de bios genieten van Soof 3. Volgens de hoofdrolspelers is de koek dan ook wel op en stoppen ze ermee. Visschedijk zegt daarover in RTL Boulevard: "Ik heb mijn punt gezet."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Lies Visschedijk wil geen vervolg van Soof: "Heb m'n punt gezet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV