René van der Gijp wil nieuwe vriendin Rico Verhoeven wel zien: "Is ze lekker?"

René van der Gijp wil nieuwe vriendin Rico Verhoeven wel zien: "Is ze lekker?"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> wil nieuwe vriendin <em>Rico Verhoeven</em> wel zien: &quot;Is ze lekker?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Rico Verhoeven werd onlangs innig gespot met een nieuwe vriendin, maar René van der Gijp heeft de verovering van de free fighter nog niet gezien. "Is ze lekker?" vraagt hij zich af. Na het zien van de foto's kan hij dat alleen maar beamen: "Dat heeft hij goed gedaan. Dat heeft hij héél goed gedaan." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rico Verhoeven werd onlangs innig gespot met een nieuwe vriendin, maar René van der Gijp heeft de verovering van de free fighter nog niet gezien. "Is ze lekker?" vraagt hij zich af. Na het zien van de foto's kan hij dat alleen maar beamen: "Dat heeft hij goed gedaan. Dat heeft hij héél goed gedaan."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp wil nieuwe vriendin Rico Verhoeven wel zien: "Is ze lekker?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV