Johan Derksen fileert Harry Mens: "Slechtste talkshowhost van Nederland"

Johan Derksen fileert Harry Mens: "Slechtste talkshowhost van Nederland"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> fileert Harry Mens: &quot;Slechtste talkshowhost van Nederland&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Maandagavond was er weer de nodige hilariteit in De Oranjezomer om Harry Mens. De beste man is namelijk op zijn teentjes getrapt door een vileine column van Angela de Jong. Mens krijgt echter geen steun van Johan Derksen. "Het is een leuke man, maar hij kan er niks van. [...] Het is de slechtste talkshowhost die we in Nederland hebben." Ook René van der Gijp geeft zijn mening over Business Class: "Het slaat echt helemaal nergens op!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maandagavond was er weer de nodige hilariteit in De Oranjezomer om Harry Mens. De beste man is namelijk op zijn teentjes getrapt door een vileine column van Angela de Jong. Mens krijgt echter geen steun van Johan Derksen. "Het is een leuke man, maar hij kan er niks van. [...] Het is de slechtste talkshowhost die we in Nederland hebben." Ook René van der Gijp geeft zijn mening over Business Class: "Het slaat echt helemaal nergens op!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen fileert Harry Mens: "Slechtste talkshowhost van Nederland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV