De Avondetappe: Adrie van der Poel emotioneel bij beelden van zoon Mathieu

De Avondetappe: Adrie van der Poel emotioneel bij beelden van zoon Mathieu

Oud-wielrenner Adrie van der Poel, de vader van Mathieu van der Poel, schoof maandag aan in De Avondetappe om terug te blikken op de heroïsche Tourweek van zijn zoon. Bij het zien van een compilatie is het duidelijk dat Adrie geraakt is door de beelden.

Lees verder onder de video.

<em>De Avondetappe</em>: Adrie van der Poel emotioneel bij beelden van zoon Mathieu Oud-wielrenner Adrie van der Poel, de vader van Mathieu van der Poel, schoof maandag aan in De Avondetappe om terug te blikken op de heroïsche Tourweek van zijn zoon. Bij het zien van een compilatie is het duidelijk dat Adrie geraakt is door de beelden. Lees verder onder de video. Geslaagd debuutVan der Poel veroverde in de tweede etappe de gele trui en reed er vervolgens bijna een week in. Daarna besloot hij af te stappen om zich volledig te focussen op de Olympische Spelen. Niettemin kan hij volgens vader Adrie terugkijken op een geslaagd debuut in de Tour de France, net als zijn team Alpecin-Fenix. Bekijk de beelden uit De Avondetappe hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Avondetappe terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sensationele beelden: Mathieu van der Poel verovert gele trui in Tour de France Bekijk deze video » Video: Bidon Mathieu van der Poel bezorgt jonge wielerfan dag van zijn leven Bekijk deze video »
Geëmotioneerde vader Adrie kijkt naar indrukwekkende Tourweek Van der Poel

🚴‍♂️🇫🇷 Acht dagen reed debutant Mathieu van der Poel mee in de Tour de France. En dat deed hij bepaald niet anoniem. In de Avondetappe keek een geëmotioneerde vader Adrie naar beelden van afgelopen week...

Posted by NOS Sport on Monday, July 5, 2021
Wielrennen :
De Avondetappe: Adrie van der Poel emotioneel bij beelden van zoon Mathieu

Geslaagd debuut
Van der Poel veroverde in de tweede etappe de gele trui en reed er vervolgens bijna een week in. Daarna besloot hij af te stappen om zich volledig te focussen op de Olympische Spelen. Niettemin kan hij volgens vader Adrie terugkijken op een geslaagd debuut in de Tour de France, net als zijn team Alpecin-Fenix.

Bekijk de beelden uit De Avondetappe hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Avondetappe terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Avondetappe: Adrie van der Poel emotioneel bij beelden van zoon Mathieu of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier