Thierry Baudet gelooft niets van verhaal 9/11: “Kan niet zo gegaan zijn”

Thierry Baudet gelooft niets van verhaal 9/11: “Kan niet zo gegaan zijn”

Een opmerkelijke uitspraak van Forum voor Democratie-lijstrekker Thierry Baudet in liveshow ‘Het Forum’. De voorman van FvD vertelt tijdens zijn show dat hij zich helemaal niet meer verbonden voelt met anti-islam-rechts in Europa. Baudet vertelt ook over zijn eigen conspiracy theory met betrekking tot de gebeurtenissen van 9/11.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Thierry Baudet</em> gelooft niets van verhaal <em>9/11</em>: “Kan niet zo gegaan zijn” Een opmerkelijke uitspraak van Forum voor Democratie-lijstrekker Thierry Baudet in liveshow ‘Het Forum’. De voorman van FvD vertelt tijdens zijn show dat hij zich helemaal niet meer verbonden voelt met anti-islam-rechts in Europa. Baudet vertelt ook over zijn eigen conspiracy theory met betrekking tot de gebeurtenissen van 9/11. Tekst gaat verder onder de video. LeugensThierry Baudet heeft de laatste tijd enorm veel gelezen over de gebeurtenissen van 9/11 in Amerika. De lijstrekker vertelt in zijn show ‘Het Forum’ dat het verhaal nooit zo is gegaan, zoals het nu verteld wordt door de media. Volgens Baudet waren de gebeurtenissen een goed aanknopingspunt voor de oorlog tegen de islam en niets anders. Bekijk het fragment uit Het Forum hierboven. Bekijk ook Video: Ophef in Tweede Kamer over 'coronagriep' van Thierry Baudet Bekijk deze video » Video: Thierry Baudet wil eigen cryptomunt en ForumLand Bekijk deze video » Thierry Baudet: 'Deel weggelopen Forum-bestuurders was corrupt en omkoopbaar' (video) Bekijk deze video »
Viral :
Thierry Baudet gelooft niets van verhaal 9/11: “Kan niet zo gegaan zijn”

Leugens
Thierry Baudet heeft de laatste tijd enorm veel gelezen over de gebeurtenissen van 9/11 in Amerika. De lijstrekker vertelt in zijn show ‘Het Forum’ dat het verhaal nooit zo is gegaan, zoals het nu verteld wordt door de media. Volgens Baudet waren de gebeurtenissen een goed aanknopingspunt voor de oorlog tegen de islam en niets anders.

Bekijk het fragment uit Het Forum hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet gelooft niets van verhaal 9/11: “Kan niet zo gegaan zijn” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier