Zien: Duizenden Spanjaarden protesteren na dood homoseksuele Samuel Luiz

Zien: Duizenden Spanjaarden protesteren na dood homoseksuele Samuel Luiz

Op meer dan honderd plekken in Spanje zijn inwoners de straat op gegaan vanwege de dood van Samuel Luiz, die door anti-homogeweld om het leven is gekomen. De pas 24-jarige verpleegkundige werd afgelopen zaterdagnacht buiten een nachtclub in Noordwest-Spanje in elkaar geslagen en overleed later in het ziekenhuis.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Duizenden <em>Spanjaarden</em> protesteren na dood homoseksuele <em>Samuel Luiz</em> Op meer dan honderd plekken in Spanje zijn inwoners de straat op gegaan vanwege de dood van Samuel Luiz, die door anti-homogeweld om het leven is gekomen. De pas 24-jarige verpleegkundige werd afgelopen zaterdagnacht buiten een nachtclub in Noordwest-Spanje in elkaar geslagen en overleed later in het ziekenhuis. Tekst gaat verder onder de video. ProtestenDe demonstranten in de straten van Spanje willen dat het geweld tegen lhtbi’ers stopt in hun land. Samuel Luiz werd door zeven mannen met een homofoobmotief aangevallen en in elkaar geslagen. De politie in Spanje is nog bezig met het vinden van de daders, op twitter heeft premier Pedro Sánchez laten weten vertrouwen te hebben in de zoektocht. Bekijk de video van de NOS hierboven. Bekijk ook Zien: Demonstranten eisen actie van EU tegen Hongarije vanwege anti-homobeleid Bekijk deze video » Video: Lhbti-kantoor in Georgië vernield tijdens pride-optocht in Tbilisi Bekijk deze video »

Protesten
De demonstranten in de straten van Spanje willen dat het geweld tegen lhtbi’ers stopt in hun land. Samuel Luiz werd door zeven mannen met een homofoobmotief aangevallen en in elkaar geslagen. De politie in Spanje is nog bezig met het vinden van de daders, op twitter heeft premier Pedro Sánchez laten weten vertrouwen te hebben in de zoektocht.

Bekijk de video van de NOS hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Duizenden Spanjaarden protesteren na dood homoseksuele Samuel Luiz of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier