Live stream Tour de France etappe 10 (Albertville - Valence)

Live stream Tour de France etappe 10 (Albertville - Valence)

Kijk dinsdag 6 juli vanaf 13.05 uur LIVE naar Tour de France etappe 10 via de livestream hierboven.

Na een paar loodzware Alpenritten en een welverdiende rustdag stapt het peloton dinsdag weer op de fiets voor een redelijk vlakke etappe. De rit gaat van Albertville naar Valence.

Het routeprofiel

De tiende etappe van de Tour de France 2021 is op dinsdag 6 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 10 (<em>Albertville - Valence</em>) Kijk dinsdag 6 juli vanaf 13.05 uur LIVE naar Tour de France etappe 10 via de livestream hierboven. Na een paar loodzware Alpenritten en een welverdiende rustdag stapt het peloton dinsdag weer op de fiets voor een redelijk vlakke etappe. De rit gaat van Albertville naar Valence. Het routeprofiel De tiende etappe van de Tour de France 2021 is op dinsdag 6 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 8: Beslist Pogacar Tour in eerste week? Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 9: Ben O'Connor verrast iedereen Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 10 (Albertville - Valence)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Tour de France etappe 10 (Albertville - Valence) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier