Live stream Italië - Spanje (halve finale EK voetbal)

Live stream Italië - Spanje (halve finale EK voetbal)

Kijk dinsdag 6 juli vanaf 21.00 uur LIVE naar Italië - Spanje via de livestream hierboven.

Dinsdag spelen Italië en Spanje tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Italië - Spanje op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Italië - Spanje

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Italië - Spanje is dinsdag 6 juli vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Italië - Spanje</em> (halve finale EK voetbal) Kijk dinsdag 6 juli vanaf 21.00 uur LIVE naar Italië - Spanje via de livestream hierboven. Dinsdag spelen Italië en Spanje tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Italië - Spanje op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Italië - Spanje De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Italië - Spanje (halve finale EK voetbal) Bekijk deze video » Italië - Spanje is dinsdag 6 juli vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Italië - Spanje (halve finale EK voetbal)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Italië - Spanje (halve finale EK voetbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier