Geert Wilders woest na veroordeling: "Je moet alles kunnen zeggen" (video)

Geert Wilders woest na veroordeling: "Je moet alles kunnen zeggen" (video)

PVV-leider Geert Wilders blijft veroordeeld voor groepsbelediging vanwege zijn 'minder Marokkanen'-uitspraak die hij deed in 2014. De Hoge Raad heeft vandaag geoordeeld dat de veroordeling van 2016 in stand kan blijven. Tegen de uitspraak van de Hoge Raad is geen beroep meer mogelijk. Wilders is woedend: "Je moet alles kunnen zeggen", zegt Geert dinsdag. Hij is trouw aan zijn volgers: "Meer dan een miljoen mensen heeft op mijn partij gestemd. Ik ben daar trots op. U zal dat nooit krijgen." Dat is wat hij zegt tegen de PowNed-journalist. Bekijk het fragment hieronder.

<em>Geert Wilders</em> woest na veroordeling: &quot;Je moet alles kunnen zeggen&quot; (video) PVV-leider Geert Wilders blijft veroordeeld voor groepsbelediging vanwege zijn 'minder Marokkanen'-uitspraak die hij deed in 2014. De Hoge Raad heeft vandaag geoordeeld dat de veroordeling van 2016 in stand kan blijven. Tegen de uitspraak van de Hoge Raad is geen beroep meer mogelijk. Wilders is woedend: "Je moet alles kunnen zeggen", zegt Geert dinsdag. Hij is trouw aan zijn volgers: "Meer dan een miljoen mensen heeft op mijn partij gestemd. Ik ben daar trots op. U zal dat nooit krijgen." Dat is wat hij zegt tegen de PowNed-journalist. Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Geert Wilders noemt Kaag een heks: "Sorry aan heksen in Nederland, wil jullie niet beledigen" Bekijk deze video » Geert Wilders reageert woest op uitspraak Hoge Raad: "Schandvlek in rechtsstaat" Bekijk deze video »
Nieuws :
Geert Wilders woest na veroordeling: "Je moet alles kunnen zeggen" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders woest na veroordeling: "Je moet alles kunnen zeggen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier