Opsporing Verzocht: jonge dief steelt 10.000 euro van 87-jarige man Oudewater

Opsporing Verzocht: jonge dief steelt 10.000 euro van 87-jarige man Oudewater

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 juli terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: jonge dief steelt 10.000 euro van 87-jarige man <em>Oudewater</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 juli terugkijken. Een jonge dief heeft het zuurverdiende spaargeld van een 87-jarige man gestolen in Oudewater. Het gaat daarbij om een bedrag van 10.000 euro wat de jongen de dementerende man afhandig heeft gemaakt. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: jonge dief steelt 10.000 euro van 87-jarige man Oudewater

Een jonge dief heeft het zuurverdiende spaargeld van een 87-jarige man gestolen in Oudewater. Het gaat daarbij om een bedrag van 10.000 euro wat de jongen de dementerende man afhandig heeft gemaakt.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: jonge dief steelt 10.000 euro van 87-jarige man Oudewater of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier