Opsporing Verzocht gemist? Bewoner werkt daders uit huis na woningoverval Holtum

Opsporing Verzocht gemist? Bewoner werkt daders uit huis na woningoverval Holtum

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 juli terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Bewoner werkt daders uit huis na woningoverval <em>Holtum</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 juli terugkijken. Op dinsdag 2 maart is er een woningoverval gepleegd in Holtum. De bewoner is gaan kijken toen hij twee schimmen zijn huis binnen zag lopen, dat heeft uitgemond in een heftige confrontatie. Met geweld heeft de bewoner de twee mannen uit zijn huis gekregen en de verdachten zijn gevlucht in een grijsbruine Toyota Yaris. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Bewoner werkt daders uit huis na woningoverval Holtum

Op dinsdag 2 maart is er een woningoverval gepleegd in Holtum. De bewoner is gaan kijken toen hij twee schimmen zijn huis binnen zag lopen, dat heeft uitgemond in een heftige confrontatie. Met geweld heeft de bewoner de twee mannen uit zijn huis gekregen en de verdachten zijn gevlucht in een grijsbruine Toyota Yaris.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Bewoner werkt daders uit huis na woningoverval Holtum of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier