Opsporing Verzocht gemist? Twee straatroven op één avond in Eindhoven

Opsporing Verzocht gemist? Twee straatroven op één avond in Eindhoven

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 juli terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Twee straatroven op één avond in <em>Eindhoven</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 juli terugkijken. Op dinsdag 6 mei zijn twee slachtoffers opgelicht en beroofd die via Marktplaats een MacBook wilde kopen. In Eindhoven deden beide incidenten zich voor op dezelfde avond, mogelijk gaat het dus ook om dezelfde daders. De slachtoffers werden bedreigd door twee jonge mannen van rond de 16 tot 20 jaar oud. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Twee straatroven op één avond in Eindhoven

Op dinsdag 6 mei zijn twee slachtoffers opgelicht en beroofd die via Marktplaats een MacBook wilde kopen. In Eindhoven deden beide incidenten zich voor op dezelfde avond, mogelijk gaat het dus ook om dezelfde daders. De slachtoffers werden bedreigd door twee jonge mannen van rond de 16 tot 20 jaar oud.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Twee straatroven op één avond in Eindhoven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier