Kijk LIVE naar persconferentie Femke Halsema en driehoek over Peter R. de Vries

Kijk LIVE naar persconferentie Femke Halsema en driehoek over Peter R. de Vries

Bekijk dinsdag 6 juli om 23.00 uur LIVE naar de persconferentie van de driehoek van Amsterdam over Peter R. de Vries via de livestream hierboven.

De driehoek van Amsterdam, met onder meer Femke Halsema, geven om 23.00 uur een persconferentie rond de situatie van Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever werd dinsdagavond 6 juli neergeschoten in Amsterdam nadat hij terugkwam van een uitzending bij RTL Boulevard. Momenteel ligt de Vries zwaargewond in het ziekenhuis en vecht hij voor zijn leven.

Nadat de politie een vluchtauto heeft achtervolgd, zijn er daders aangehouden op de snelweg. De politie heeft een drietal verdachten aangehouden en één van hen voldoet aan de eerdere beschrijvingen van de schutter.

Bekijk de persconferentie via de livestream hierboven.

Kijk LIVE naar persconferentie <em>Femke Halsema</em> en driehoek over Peter R. de Vries Bekijk dinsdag 6 juli om 23.00 uur LIVE naar de persconferentie van de driehoek van Amsterdam over Peter R. de Vries via de livestream hierboven. De driehoek van Amsterdam, met onder meer Femke Halsema, geven om 23.00 uur een persconferentie rond de situatie van Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever werd dinsdagavond 6 juli neergeschoten in Amsterdam nadat hij terugkwam van een uitzending bij RTL Boulevard. Momenteel ligt de Vries zwaargewond in het ziekenhuis en vecht hij voor zijn leven. Nadat de politie een vluchtauto heeft achtervolgd, zijn er daders aangehouden op de snelweg. De politie heeft een drietal verdachten aangehouden en één van hen voldoet aan de eerdere beschrijvingen van de schutter. Bekijk de persconferentie via de livestream hierboven. Bekijk ook Heftig nieuws: Peter R. de Vries neergeschoten in Amsterdam Bekijk deze video » Bekijk beelden plaats delict Peter R. de Vries: politieonderzoek in volle gang Bekijk deze video » Kijk LIVE updates over Peter R. de Vries van BNR Nieuwsradio Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Femke Halsema en driehoek over Peter R. de Vries


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Femke Halsema en driehoek over Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier