The Kissing Booth 3 vanaf 11 augustus op Netflix, bekijk de trailer

The Kissing Booth 3 vanaf 11 augustus op Netflix, bekijk de trailer

Elle gaat na de zomer naar de universiteit en moet nu de moeilijkste beslissing van haar leven nemen: verhuist ze naar de andere kant van het land met haar dromerige vriend Noah of komt ze haar oude belofte aan haar beste vriendin Lee na en gaat ze met haar studeren?

<em>The Kissing Booth 3</em> vanaf 11 augustus op Netflix, bekijk de trailer Elle gaat na de zomer naar de universiteit en moet nu de moeilijkste beslissing van haar leven nemen: verhuist ze naar de andere kant van het land met haar dromerige vriend Noah of komt ze haar oude belofte aan haar beste vriendin Lee na en gaat ze met haar studeren? Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je The Kissing Booth 3 kunt kijken. Bekijk ook Bekijk de trailer van Sweet Girl: vanaf 20 augustus te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Explained seizoen 3: vanaf 16 juli te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
The Kissing Booth 3 vanaf 11 augustus op Netflix, bekijk de trailer

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je The Kissing Booth 3 kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Kissing Booth 3 vanaf 11 augustus op Netflix, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier