Kijk LIVE naar BNR Nieuwsradio met updates over Peter R. de Vries

Kijk LIVE naar BNR Nieuwsradio met updates over Peter R. de Vries

Kijk LIVE naar <em>BNR Nieuwsradio</em> met updates over <em>Peter R. de Vries</em> Ook op woensdagochtend heeft BNR Nieuwsradio weer een extra uitzending ingelast met de laatste updates over de aanslag op Peter R. de Vries. Er is ook aandacht voor ander nieuws uit binnen- en buitenland, maar verder wordt er onder meer gesproken met Jan Struijs van de Nederlandse Politiebond over de aanslag. Bekijk en beluister de uitzending van BNR Nieuwsradio hierboven. Bekijk ook Zien: politie houdt verdachten aanslag Peter R. de Vries aan op A4 Bekijk deze video » Zien: zo komt aanslag Peter R. de Vries binnen bij buitenlandse media Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar BNR Nieuwsradio met updates over Peter R. de Vries

Ook op woensdagochtend heeft BNR Nieuwsradio weer een extra uitzending ingelast met de laatste updates over de aanslag op Peter R. de Vries. Er is ook aandacht voor ander nieuws uit binnen- en buitenland, maar verder wordt er onder meer gesproken met Jan Struijs van de Nederlandse Politiebond over de aanslag.

Bekijk en beluister de uitzending van BNR Nieuwsradio hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar BNR Nieuwsradio met updates over Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier