Marieke Elsinga ontdaan door aanslag op Peter R. de Vries: "Hele korte nacht gehad"

Marieke Elsinga ontdaan door aanslag op Peter R. de Vries: "Hele korte nacht gehad"

Marieke Elsinga heeft bij RTL Boulevard vaak nauw samengewerkt met Peter R. de Vries, die gisteravond vlak na de uitzending werd neergeschoten in de buurt van de studio. Elsinga was uiteindelijk pas om kwart over tien, half elf terug van haar werk bij Boulevard en een onrustige nacht volgde.

Lees verder onder de video.

<em>Marieke Elsinga</em> ontdaan door aanslag op <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Hele korte nacht gehad&quot; Marieke Elsinga heeft bij RTL Boulevard vaak nauw samengewerkt met Peter R. de Vries, die gisteravond vlak na de uitzending werd neergeschoten in de buurt van de studio. Elsinga was uiteindelijk pas om kwart over tien, half elf terug van haar werk bij Boulevard en een onrustige nacht volgde. Lees verder onder de video. SurrealistischToch schoof Elsinga vanmorgen weer gewoon aan in de ochtendshow van Qmusic, waar ze vertelde hoe zij de aanslag heeft beleefd. Ze heeft naar eigen zeggen "een korte nacht" gehad, waarin ze veel lag te woelen. Ook voelt het voor Elsinga nog steeds "surrealistisch", en vraagt ze zich af: wat is er gebeurd? Verder spreekt ze haar bewondering uit voor De Vries: "Peter was niet bang. Dit is zó'n kundige, krachtige man." Bekijk het fragment van Qmusic hierboven. Bekijk ook Zien: politie houdt verdachten aanslag Peter R. de Vries aan op A4 Bekijk deze video » Zien: zo komt aanslag Peter R. de Vries binnen bij buitenlandse media Bekijk deze video » Kijk LIVE naar BNR Nieuwsradio met updates over Peter R. de Vries Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Surrealistisch
Toch schoof Elsinga vanmorgen weer gewoon aan in de ochtendshow van Qmusic, waar ze vertelde hoe zij de aanslag heeft beleefd. Ze heeft naar eigen zeggen "een korte nacht" gehad, waarin ze veel lag te woelen. Ook voelt het voor Elsinga nog steeds "surrealistisch", en vraagt ze zich af: wat is er gebeurd? Verder spreekt ze haar bewondering uit voor De Vries: "Peter was niet bang. Dit is zó'n kundige, krachtige man."

Bekijk het fragment van Qmusic hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga ontdaan door aanslag op Peter R. de Vries: "Hele korte nacht gehad" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV