Koning Willem-Alexander over aanslag op Peter R. de Vries: "Wij zijn zeer ontdaan"

Koning Willem-Alexander over aanslag op Peter R. de Vries: "Wij zijn zeer ontdaan"

Aan het begin van de laatste dag van hun staatsbezoek aan Duitsland hebben ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima gereageerd op de aanslag op Peter R. de Vries. "Wij zijn zeer ontdaan hierdoor en wij wensen iedereen die hem dierbaar zijn heel, heel veel sterkte."

Lees verder onder de video.

<em>Koning Willem-Alexander</em> over aanslag op Peter R. de Vries: &quot;Wij zijn zeer ontdaan&quot; Aan het begin van de laatste dag van hun staatsbezoek aan Duitsland hebben ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima gereageerd op de aanslag op Peter R. de Vries. "Wij zijn zeer ontdaan hierdoor en wij wensen iedereen die hem dierbaar zijn heel, heel veel sterkte." Lees verder onder de video. Aanslag op de journalistiekWillem-Alexander zegt ook mee te leven met alle andere journalisten, want "dit was een aanslag op de journalistiek". De koning noemt deze bedrijfstak een "hoeksteen van onze rechtsstaat", en daarmee is het volgens hem ook een aanslag op de rechtsstaat. Kijk in de video hierboven naar de reactie van koning Willem-Alexander en koningin Máxima op de aanslag op Peter R. de Vries. View this post on Instagram A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) Bekijk ook Alberto Stegeman geschokt door aanslag Peter R. de Vries: "Ongeloof, verdriet" Bekijk deze video » Johan Derksen heeft geen zin meer om leuk te doen na aanslag op Peter R. de Vries Bekijk deze video » Marieke Elsinga ontdaan door aanslag op Peter R. de Vries: "Hele korte nacht gehad" Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Aanslag op de journalistiek
Willem-Alexander zegt ook mee te leven met alle andere journalisten, want "dit was een aanslag op de journalistiek". De koning noemt deze bedrijfstak een "hoeksteen van onze rechtsstaat", en daarmee is het volgens hem ook een aanslag op de rechtsstaat.

Kijk in de video hierboven naar de reactie van koning Willem-Alexander en koningin Máxima op de aanslag op Peter R. de Vries.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander over aanslag op Peter R. de Vries: "Wij zijn zeer ontdaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier