Amsterdammer over aanslag Peter R. de Vries: "We zagen een man liggen" (video)

Amsterdammer over aanslag Peter R. de Vries: "We zagen een man liggen" (video)

De aanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries heeft diepe indruk gemaakt op mensen die wonen rondom de plek waar het gebeurde, de Lange Leidsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam. Een stel dat dinsdagavond (6 juli) in de keuken stond, hoorde de schoten. Een man vertelt meer over dat moment aan Hart van Nederland.

Ramen en deuren dicht
Hij vertelt dat er op de deur werd gebonkt door een persoon die iemand zag met een pistool. De jongen in de onderstaande video schrok van de situatie en sloot alle deuren en ramen en keek later vanaf zijn woning naar de straat: "Toen zag ik meerdere mensen op straat staan. We hebben de situatie gezien van een afstand. We zagen een man liggen." Dat bleek dus later Peter R. de Vries te zijn. Momenteel ligt hij nog in het ziekenhuis.

Bekijk de HvN-video met de buurtbewoner over de aanslag hieronder.

Amsterdammer over aanslag <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;We zagen een man liggen&quot; (video) De aanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries heeft diepe indruk gemaakt op mensen die wonen rondom de plek waar het gebeurde, de Lange Leidsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam. Een stel dat dinsdagavond (6 juli) in de keuken stond, hoorde de schoten. Een man vertelt meer over dat moment aan Hart van Nederland. Ramen en deuren dichtHij vertelt dat er op de deur werd gebonkt door een persoon die iemand zag met een pistool. De jongen in de onderstaande video schrok van de situatie en sloot alle deuren en ramen en keek later vanaf zijn woning naar de straat: "Toen zag ik meerdere mensen op straat staan. We hebben de situatie gezien van een afstand. We zagen een man liggen." Dat bleek dus later Peter R. de Vries te zijn. Momenteel ligt hij nog in het ziekenhuis. Bekijk de HvN-video met de buurtbewoner over de aanslag hieronder. Bekijk ook Zien: zo reageren BN'ers op aanslag Peter R. de Vries Bekijk deze video » Mark Rutte reageert op aanslag Peter R. de Vries: "Niet te bevatten" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Amsterdammer over aanslag Peter R. de Vries: "We zagen een man liggen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier