Zien: Tony Martin van Jumbo-Visma moet Tour de France verlaten na val in greppel

Zien: Tony Martin van Jumbo-Visma moet Tour de France verlaten na val in greppel

Team Jumbo-Visma blijft werkelijk niets bespaard in de Tour de France van 2021. Vorig jaar domineerde het team de koers, maar daar is dit jaar weinig van te zien. Woensdag moest ook Tony Martin de Ronde van Frankrijk verlaten na een harde val in een greppel.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Tony Martin</em> van Jumbo-Visma moet <em>Tour de France</em> verlaten na val in greppel Team Jumbo-Visma blijft werkelijk niets bespaard in de Tour de France van 2021. Vorig jaar domineerde het team de koers, maar daar is dit jaar weinig van te zien. Woensdag moest ook Tony Martin de Ronde van Frankrijk verlaten na een harde val in een greppel. Lees verder onder de video. Geen kopmanIn de eerste week van de Tour was Jumbo-Visma ook al onevenredig vaak betrokken bij valpartijen, die regelmatig gepaard gingen met grote schade. Belangrijkste slachtoffer is kopman Primoz Roglic, de nummer twee van vorig jaar; ook hij moest de Tour al verlaten. Een paar dagen eerder stapte Robert Gesink al af. Bekijk de beelden van Tony Martin in de Tour de France hierboven. Bekijk ook ZIEN: Robert Gesink komt hard ten val en moet Tour de France verlaten Bekijk deze video » Zien: peloton Tour de France knijpt in remmen uit protest tegen gevaarlijk parcours Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Tony Martin van Jumbo-Visma moet Tour de France verlaten na val in greppel

Geen kopman
In de eerste week van de Tour was Jumbo-Visma ook al onevenredig vaak betrokken bij valpartijen, die regelmatig gepaard gingen met grote schade. Belangrijkste slachtoffer is kopman Primoz Roglic, de nummer twee van vorig jaar; ook hij moest de Tour al verlaten. Een paar dagen eerder stapte Robert Gesink al af.

Bekijk de beelden van Tony Martin in de Tour de France hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV