Thierry Baudet weggestuurd van boerenprotest Malieveld: "Organisatie wil CDA en VVD" (video)

Thierry Baudet weggestuurd van boerenprotest Malieveld: "Organisatie wil CDA en VVD" (video)

Op verschillende plekken in Nederland protesteren woensdag boeren tegen het stikstofbeleid van de overheid en tegen voorstellen om de veestapel in te krimpen. Zo ook op het Malieveld in Den Haag. Thierry Baudet was aanwezig voor Forum voor Democratie, maar was niet welkom. De organisatie wilde namelijk het podium liever aan de CDA of VVD geven om te mogen spreken. Thierry was hier natuurlijk niet blij mee en vlogt zijn reactie hierop.

<em>Thierry Baudet</em> weggestuurd van boerenprotest Malieveld: &quot;Organisatie wil CDA en VVD&quot; (video) Op verschillende plekken in Nederland protesteren woensdag boeren tegen het stikstofbeleid van de overheid en tegen voorstellen om de veestapel in te krimpen. Zo ook op het Malieveld in Den Haag. Thierry Baudet was aanwezig voor Forum voor Democratie, maar was niet welkom. De organisatie wilde namelijk het podium liever aan de CDA of VVD geven om te mogen spreken. Thierry was hier natuurlijk niet blij mee en vlogt zijn reactie hierop. Bekijk de video van Thierry Baudet hierboven. Bekijk ook PowNed: Boer Thijs is vrijgesproken van poging tot doodslag Bekijk deze video » Bekijk beelden van Boerenprotest: "300 tractoren op het Malieveld" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet weggestuurd van boerenprotest Malieveld: "Organisatie wil CDA en VVD" (video)

Bekijk de video van Thierry Baudet hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet weggestuurd van boerenprotest Malieveld: "Organisatie wil CDA en VVD" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier