Vader Marianne Vaatstra over Peter R. de Vries: "Ik hoop dat hij het haalt" (EenVandaag)

Vader Marianne Vaatstra over Peter R. de Vries: "Ik hoop dat hij het haalt" (EenVandaag)

Peter R. de Vries hielp Bauke Vaatstra in de zoektocht naar gerechtigheid voor zijn dochter Marianne in het jaar 1999. Hij is geschokt nu De Vries is neergeschoten: "Daar word je koud van," reageert hij.

<em>Vader Marianne Vaatstra</em> over Peter R. de Vries: &quot;Ik hoop dat hij het haalt&quot; (EenVandaag) Peter R. de Vries hielp Bauke Vaatstra in de zoektocht naar gerechtigheid voor zijn dochter Marianne in het jaar 1999. Hij is geschokt nu De Vries is neergeschoten: "Daar word je koud van," reageert hij. "Hij begrijpt je"Peter R. de Vries zou tegen Bauke gezegd hebben: "Je moet niet raar opkijken als ik ook eens een keer onder vuur komt te liggen." Toch had Bauke het nooit verwacht en hoopt hij ontzettend dat Peter R. deze aanslag overleeft. Volgens Bauke is hij ontzettend goed geholpen door de misdaadjournalist en heeft hij zich altijd begrepen gevoeld, terwijl hij dit niet over het OM kan zeggen. Bekijk de video van EenVandaag hierboven. Bekijk ook Buurtbewoners leggen bloemen voor Peter R. de Vries: "Hakt erin!" (video) Bekijk deze video » Verdachte aanslag Peter R. heeft jong gezin: "Politie hele week al aan de deur" (video) Bekijk deze video »
TV :
Vader Marianne Vaatstra over Peter R. de Vries: "Ik hoop dat hij het haalt" (EenVandaag)

"Hij begrijpt je"
Peter R. de Vries zou tegen Bauke gezegd hebben: "Je moet niet raar opkijken als ik ook eens een keer onder vuur komt te liggen." Toch had Bauke het nooit verwacht en hoopt hij ontzettend dat Peter R. deze aanslag overleeft. Volgens Bauke is hij ontzettend goed geholpen door de misdaadjournalist en heeft hij zich altijd begrepen gevoeld, terwijl hij dit niet over het OM kan zeggen.

Bekijk de video van EenVandaag hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vader Marianne Vaatstra over Peter R. de Vries: "Ik hoop dat hij het haalt" (EenVandaag) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier