Zien: Wout van Aert wint 11e etappe Tour de France

Zien: Wout van Aert wint 11e etappe Tour de France

Wout van Aert heeft zijn vierde winst gepakt in de Tour de France van dit jaar. Hij won zojuist de elfde etappe met een enorme voorsprong.

Zien: <em>Wout van Aert</em> wint 11e etappe Tour de France Wout van Aert heeft zijn vierde winst gepakt in de Tour de France van dit jaar. Hij won zojuist de elfde etappe met een enorme voorsprong. Allang gejuichtWout van Aert heeft de afgelopen kilometers zo goed als alleen gereden en heeft in de laatste twee kilometer van de elfde etappe al gejuicht. Hij heeft een tijdsverschil van ruim anderhalve minuut met zijn verdedigers opgebouwd, waardoor hij de etappe ruimschoots in zijn zak kan steken. Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven. Bekijk ook Live stream Tour de France etappe 11 (Sorgues – Malaucène) Bekijk deze video » Zien: Tony Martin van Jumbo-Visma moet Tour de France verlaten na val in greppel Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Wout van Aert wint 11e etappe Tour de France

Allang gejuicht
Wout van Aert heeft de afgelopen kilometers zo goed als alleen gereden en heeft in de laatste twee kilometer van de elfde etappe al gejuicht. Hij heeft een tijdsverschil van ruim anderhalve minuut met zijn verdedigers opgebouwd, waardoor hij de etappe ruimschoots in zijn zak kan steken.

Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Wout van Aert wint 11e etappe Tour de France of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier