Wout van Aert emotioneel na overwinning 11e etappe: "Niet verwacht" (video)

Wout van Aert emotioneel na overwinning 11e etappe: "Niet verwacht" (video)

Wout van Aert kan maar moeilijk uit zijn woorden komen direct na de finish van de elfde etappe in Malaucène, na twee beklimmingen van de Mont Ventoux. Hij had niet verwacht dat hij deze etappe zou winnen en noemt dit misschien zijn mooiste overwinning ooit.

<em>Wout van Aert</em> emotioneel na overwinning 11e etappe: &quot;Niet verwacht&quot; (video) Wout van Aert kan maar moeilijk uit zijn woorden komen direct na de finish van de elfde etappe in Malaucène, na twee beklimmingen van de Mont Ventoux. Hij had niet verwacht dat hij deze etappe zou winnen en noemt dit misschien zijn mooiste overwinning ooit. Meest iconische klimDe wielrenner is nogal ontdaan van zijn eigen resultaat. "Ik had voor de Tour niet verwacht deze etappe te winnen. Dit is misschien wel de meest iconische klimetappe van de hele Tour." Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 7: Matej Mohorič verrassende winnaar Bekijk deze video » Zien: Wout van Aert wint 11e etappe Tour de France Bekijk deze video »
Wielrennen :
Wout van Aert emotioneel na overwinning 11e etappe: "Niet verwacht" (video)

Meest iconische klim
De wielrenner is nogal ontdaan van zijn eigen resultaat. "Ik had voor de Tour niet verwacht deze etappe te winnen. Dit is misschien wel de meest iconische klimetappe van de hele Tour."

Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wout van Aert emotioneel na overwinning 11e etappe: "Niet verwacht" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier