Madeleine van Toorenburg in Op1: "Peter R. is niet meer weg te denken"

Madeleine van Toorenburg in Op1: "Peter R. is niet meer weg te denken"

Hieronder zie je een fragment uit de speciale uitzending van Op1 van woensdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juli terugkijken bij Gids.tv.

Na de gruwelijke poging om Peter R. de Vries te liquideren gisteravond, is er vandaag een bijzondere uitzending van talkshow Op1. Voormalig CDA-Kamerlid Madeleine van Toorenburg is te gast in de uitzending.

Madeleine van Toorenburg in <em>Op1</em>: &quot;Peter R. is niet meer weg te denken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de speciale uitzending van Op1 van woensdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juli terugkijken bij Gids.tv. Na de gruwelijke poging om Peter R. de Vries te liquideren gisteravond, is er vandaag een bijzondere uitzending van talkshow Op1. Voormalig CDA-Kamerlid Madeleine van Toorenburg is te gast in de uitzending. Hij gaat maar doorVolgens Van Toorenburg is Peter R. niet meer weg te denken. Niet alleen omdat hij zich zo ontzettend inzet in de misdaadzaken, maar ook omdat hij over een mega doorzettingsvermogen beschikt. "Hij houdt nooit op," vertelt Van Toorenburg. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Madeleine van Toorenburg in Op1: "Peter R. is niet meer weg te denken"

Hij gaat maar door
Volgens Van Toorenburg is Peter R. niet meer weg te denken. Niet alleen omdat hij zich zo ontzettend inzet in de misdaadzaken, maar ook omdat hij over een mega doorzettingsvermogen beschikt. "Hij houdt nooit op," vertelt Van Toorenburg.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Madeleine van Toorenburg in Op1: "Peter R. is niet meer weg te denken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier