Bauke Vaatstra in Hart van Nederland: "Zonder Peter was Posbankmoord nooit opgelost"

Bauke Vaatstra in Hart van Nederland: "Zonder Peter was Posbankmoord nooit opgelost"

Volgens Bauke Vaatstra, de vader van Marianne Vaatstra, was de Posbankmoord zonder Peter R. de Vries nooit opgelost. Dat zei hij vanavond in RTL Boulevard.

Lees verder onder de video.

Bauke Vaatstra in <em>Hart van Nederland</em>: &quot;Zonder Peter was <em>Posbankmoord</em> nooit opgelost&quot; Volgens Bauke Vaatstra, de vader van Marianne Vaatstra, was de Posbankmoord zonder Peter R. de Vries nooit opgelost. Dat zei hij vanavond in RTL Boulevard. Lees verder onder de video. VermoordBauke Vaatstra kwam in 1999 met Peter R. de Vries in contact. "Ik weet nog dat we zijn programma op tv zagen en daar had hij het over een meisje van 15 of 16 jaar dat was vermoord", vertelt hij in bovenstaande video. "Ik weet nog dat ik zei: stel je voor dat dat je kind is, dat dat je overkomt. Maar vijf weken later was dat zo." Vaatstra's dochter Marianne werd op 1 mei 1999 verkracht en vermoord op weg naar huis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Moeder Nicky Verstappen in tranen: "Hopen dat Peter R. sterk genoeg is" (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Peter R. de Vries hielp Yosef om eindelijk een paspoort te krijgen Bekijk deze video » Video: Ronny wordt omsingeld door politie tijdens aanhouding aanslag Peter R. de Vries Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vermoord
Bauke Vaatstra kwam in 1999 met Peter R. de Vries in contact. "Ik weet nog dat we zijn programma op tv zagen en daar had hij het over een meisje van 15 of 16 jaar dat was vermoord", vertelt hij in bovenstaande video. "Ik weet nog dat ik zei: stel je voor dat dat je kind is, dat dat je overkomt. Maar vijf weken later was dat zo." Vaatstra's dochter Marianne werd op 1 mei 1999 verkracht en vermoord op weg naar huis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bauke Vaatstra in Hart van Nederland: "Zonder Peter was Posbankmoord nooit opgelost" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier