Arno Kantelberg vertelt emotioneel over Peter R. de Vries: "Ik heb hier moeite mee"

Arno Kantelberg vertelt emotioneel over Peter R. de Vries: "Ik heb hier moeite mee"

Modejournalist Arno Kantelberg kent Peter R. de Vries al sinds zijn negentiende en dus was hij vanzelfsprekend emotioneel toen hij woensdag bij Humberto te gast was. "Ik heb hier echt moeite mee," zegt Kantelberg met gebroken stem.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arno Kantelberg</em> vertelt emotioneel over <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Ik heb hier moeite mee&quot; Modejournalist Arno Kantelberg kent Peter R. de Vries al sinds zijn negentiende en dus was hij vanzelfsprekend emotioneel toen hij woensdag bij Humberto te gast was. "Ik heb hier echt moeite mee," zegt Kantelberg met gebroken stem. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. OntroerendKantelberg schiet bijna vol bij beelden van Albert Verlinde, die op ontroerende wijze vertelde over De Vries. Ook vindt hij het moeilijk om De Vries zijn tragische lot tegemoet te zien lopen: Kantelberg verliet even na hem de studio van RTL Boulevard, en terwijl hij op de fiets zat kwamen de politieauto's hem al tegemoet rijden. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arno Kantelberg vertelt emotioneel over Peter R. de Vries: "Ik heb hier moeite mee"

Ontroerend
Kantelberg schiet bijna vol bij beelden van Albert Verlinde, die op ontroerende wijze vertelde over De Vries. Ook vindt hij het moeilijk om De Vries zijn tragische lot tegemoet te zien lopen: Kantelberg verliet even na hem de studio van RTL Boulevard, en terwijl hij op de fiets zat kwamen de politieauto's hem al tegemoet rijden.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Arno Kantelberg vertelt emotioneel over Peter R. de Vries: "Ik heb hier moeite mee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier