Samenvatting: Roger Federer uitgeschakeld op Wimbledon door Hubert Hurkacz

Samenvatting: Roger Federer uitgeschakeld op Wimbledon door Hubert Hurkacz

De strijd om de meeste Grand Slams aller tijden blijft ongekend spannend, want Roger Federer is uitgeschakeld op Wimbledon. Hij blijft dus op twintig titels staan, maar Novak Djokovic (negentien Grand Slams) zit nog wél in het toernooi.

Lees verder onder de video.

Samenvatting: <em>Roger Federer</em> uitgeschakeld op Wimbledon door <em>Hubert Hurkacz</em> De strijd om de meeste Grand Slams aller tijden blijft ongekend spannend, want Roger Federer is uitgeschakeld op Wimbledon. Hij blijft dus op twintig titels staan, maar Novak Djokovic (negentien Grand Slams) zit nog wél in het toernooi. Lees verder onder de video. Sterke opponentFederer trof in de kwartfinales Hubert Hurkacz, de nummer achttien van de wereld. Hij schakelde in de vorige ronde al Daniil Medvedev uit en rekende nu in drie sets af met Federer: 6-3, 7-6 en 6-0. En dus kan Djokovic op gelijke hoogte komen met Federer én Rafael Nadal op de Grand Slam-lijst. Bekijk de samenvatting van Hubert Hurkacz - Roger Federer hierboven. Bekijk ook Samenvatting Roger Federer - Lorenzo Sonego (achtste finale Wimbledon) Bekijk deze video » Video: Novak Djokovic probleemloos door naar de laatste acht op Wimbledon Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting: Roger Federer uitgeschakeld op Wimbledon door Hubert Hurkacz

Sterke opponent
Federer trof in de kwartfinales Hubert Hurkacz, de nummer achttien van de wereld. Hij schakelde in de vorige ronde al Daniil Medvedev uit en rekende nu in drie sets af met Federer: 6-3, 7-6 en 6-0. En dus kan Djokovic op gelijke hoogte komen met Federer én Rafael Nadal op de Grand Slam-lijst.

Bekijk de samenvatting van Hubert Hurkacz - Roger Federer hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting: Roger Federer uitgeschakeld op Wimbledon door Hubert Hurkacz of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier