Drama barst los in De Bachelor: sabotage van dates is nu mogelijk!

Drama barst los in De Bachelor: sabotage van dates is nu mogelijk!

De spanning loopt hoog op in de villa van De Bachelor. De dames mogen namelijk vechten voor een roos, welke hun de mogelijkheid geeft om de date van een andere dame te saboteren. Het lijkt wel alsof de productie hoopt op een bitchfight door ze deze mogelijkheid voor te schotelen.

Drama barst los in <em>De Bachelor</em>: sabotage van dates is nu mogelijk! De spanning loopt hoog op in de villa van De Bachelor. De dames mogen namelijk vechten voor een roos, welke hun de mogelijkheid geeft om de date van een andere dame te saboteren. Het lijkt wel alsof de productie hoopt op een bitchfight door ze deze mogelijkheid voor te schotelen. Drama, drama, dramaHoewel de eerste drie afleveringen nog allemaal heel gezellig aanvoelden, begint de drama nu pas echt. In de preview van de vierde aflevering zien we dames schrikken, huilen en in spanning. Het programma begint nu haar tol te eisen op de kandidaten en dat gaat ze niet in de koude kleren zitten. Bekijk de video van Videoland hierboven. De vierde aflevering van De Bachelor is nu te bekijken op Videoland. Bekijk ook De Bachelor: Diva vertelt over dj-ervaring in club van haar ouders Bekijk deze video » Tony Junior stuurt twee dames naar huis: "Ik zal er niet aan wennen" (spoiler) Bekijk deze video »

Drama, drama, drama
Hoewel de eerste drie afleveringen nog allemaal heel gezellig aanvoelden, begint de drama nu pas echt. In de preview van de vierde aflevering zien we dames schrikken, huilen en in spanning. Het programma begint nu haar tol te eisen op de kandidaten en dat gaat ze niet in de koude kleren zitten.

Bekijk de video van Videoland hierboven. De vierde aflevering van De Bachelor is nu te bekijken op Videoland.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Drama barst los in De Bachelor: sabotage van dates is nu mogelijk! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier